Daria Ştefan estea cea care, conform descrierii făcute pe site-ul dariastefan.ro, a crescut “într-o familie care iubește muzica”. De la vârsta de şase ani, Daria a început studiul muzicii cântând în „Grupul Miracol” al Clubului Copiilor Sector 6, sub îndrumarea Gabrieleo Sauciuc Cicone. La nouă ani, aceasta a hotărât să încerce o carieră solo, astfel că a început să participe la concursuri, festivaluri, spectacole şi emisiuni TV.

Un cuvânt important în cariera Dariei l-a avut şi reputatul compozitor Marius Ţeicu, care i-a predat mai multe lecţii de canto. În primăvara anului 2015, Daria a participat la show-ul NEXT STAR, de la Antena 1, unde a încântat cu melodia câştigătoare la Eurovision 2014 – Rise Like A Phoenix.

Au urmat recitaluri la Parlamentul României, Guvernul României, Cercul Militar Naţional, Radiodifuziunea Română sau la Biblioteca Naţională. “Nu in ultimul rand, muzica mea este in prezent difuzata la mai multe posturi de radio internationale, respectiv:

American Veteranilor Radio (SUA),

MOB Radio (Irlanda),

Riverhead Radio (New – Statele Unite ale Americii),

Museboat Radio (Las Vegas – New York),

Pirate Radio FM (Milano – Italia),

Radio universal (Dortmund – Germania),

Radio Wellenflug (Germania).

Stilul meu muzical a fost influentat de Christina Aguilera, Mariah Carey, Celine Dion, Ariana Grande”, a transmis Daria pe site-ul personal.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fallforromania%2Fvideos%2F668263746654108%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Te-ar putea interesa și: